Hjem

Velkommen til StressTerapi – Alt om Stress

Stress er blevet en folkesygdom og flere mennesker lider af det. Det opdages ikke i tide og mange lægger sig syg i længere tid. Både mennesker, arbejdsgivere, samfundet og vores økonomi lider stort tab af denne sygdom.

Hos nogle er stress, som en sygdom, stadig tabu, og mange vælger at holde det for sig selv. Det er meget vigtigt, at man får talt om det, inden det går galt. På StressTerapi.dk kan du finde en masse info om stresssymptomer og gode råd til hvordan, du tager kampen op mod stress.

yoga trainer Hjem

Stresssymptomer & Stressbehandling

Vi har samlet flere stressbehandlere, der giver dig gode råd om stress. Læs om stress symptomer og de forskellige former for stressbehandling. Gør noget ved det og vær klar i din udmelding til arbejdsgiver, familie og venner, samt egen læge.

StressTerapi.dk

Bag Portalen StressTerapi.dk står Online Marketing bureau Atak ApS, der arbejder med søgemaskineoptimering og generelt markedsføring på internettet. Klik på linket for at læse mere om marketingbureauet.

Mission og Vision

Stressterapi.dk er din vidensportal og opslagsværk, når du har brug for ekspertviden, råd og generel information om stress.

StressTerapi.dk stræber efter at skabe et netværk mellem eksperter indenfor området og dig der har brug for viden og rådgivning om stress. Det er muligt at finde information om relevant behandling, der passer netop dit behov, samt kontakt info til disse behandlere og rådgivere.

Siden vores start 1. oktober 2006 har vi været Danmark største StressPortal med mere end 500 registrerede stress behandlere. Vi udvikler fortsat netværket med flere behandlere og behandligsformer, og vil forblive som den største stress portal i Danmark.

features and benefits Hjem