Coachingzonen, Henriette Høeg

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Jeg er en aktiv, engageret og udadvendt pige på 35.
Jeg har i mange år været i rejsebranchen, hvor jeg arbejdede som salgs- og personalechef. Sideløbende har jeg altid haft mange “jern i ilden”. Jeg er et socialt mennesker, der ofte er primusmotor for diverse aktiviteter i vennekredsen. Mennesker har altid interesseret mig mere end “sagen”, og jeg nyder at kunne gøre en forskel.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

Jeg er uddannet NLP Master Practitioner, Enneagram Master samt HR Coach og stress coach. Under min uddannelse har jeg modtaget supervision fra erfarne trænere og terapeuter. Jeg tilbyder business & life coaching, herunder stress coaching. Kunderne kan komme i min praksis. Alternativ kører jeg ud til dem. Der er også mulighed for coaching online, hvor jeg besvarer spørgsmål og lægger op til reflektion.
Jeg har i flere år coachet medarbejdere i mit job som salgs- og personalechef. Det seneste år har jeg haft min egen virksomhed.
I dag coacher jeg såvel private kunder som ledere.

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?

For et år siden startede jeg Coachingzonen.
Jeg har valgt branchen, da det er her, jeg kan gøre en forskel i dagligdagen. Jeg brænder for at arbejde med mennesker i udvikling.

4. Hvad kan du tilbyde?

Jeg tilbyder trygge og hyggelige rammer i privat praksis.
Nøgleordene for mit virke er tillid, tryghed, empati, afklaring, målsætning, planlægning, udvikling.
Jeg tilbyder enkelte sessioner eller længere forløb, helt efter den enkeltes ønsker og behov.

5. Hvad er stress i dine øjne?

Stress er mange ting. Efter min mening handler det ikke nødvendigvis om at have travlt. Det kan handle om uafklarede værdier, uopfyldte værdier eller ubalance mellem i privatlivet og joblivet. Det kan også
handle om, at vi bruger flere ressourcer end vi har i den pågældende situation/periode. Står det på for længe, er der risiko for at gå ned med stress – specielt hvis vi ikke lytter til kroppens signaler, såvel fysisk som psykisk.

6. Kender du selv til at have stress?

Jeg kender selv til det at have stress. For et par år siden brændte jeg ud……… Tidligere gav jeg ikke mig selv rum til at puste ud. Ofte kørte jeg i 5. gear – både på job og når jeg havde fri. Over en lang periode mærkede jeg forskellige stress-symptomer som kronisk migræne, kronisk træthed, dårlig nattesøvn osv. Jeg forsøgte at symptombehandle med massage, spise flere vitaminer og ved at aflyse aftaler i kalenderen. Lige lidt hjalp det.. En dag kunne jeg bare ingenting og så var der kun en vej sygemelding og stress coaching.

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Efter min mening er det meget givende at arbejde med de mønstre, vaner og strategier, der gør os stressede.
At arbejde med stress kan også give et indblik i hvilke værdier i livet, der ikke bliver opfyldt. Det kan desuden give klarhed over, hvor der er ubalancer mellem job- og privatlivet.
Jeg synes, at det er vigtigt at behandle for stress. Dels er det livsfarligt, hvis man når helt ud i stressens 3. fase – udbrændthed. Dels er der mulighed for at få et endnu bedre liv end før stressen satte ind. Indsigterne, som man kommer til hos en coach/behandler, kan være med til at gøre en mere tro mod egne værdier, ønsker og behov.
Behandling kan være med til at lægge stressen ned og give bevidsthed. Samtidig kan det være med til at fastholde de nye, nødvendige strategier, så stress undgårs ud i fremtiden.

8. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

Jeg er et aktivt og socialt mennesker. Jeg holder af at være sammen med min kæreste, gode venner og veninder. Jeg er til spil & konkurrencer og kan lide at være på langfart. Jeg nyder at bruge min krop og være udendørs.