Formosus V. Sanne Philipson

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Jamen jeg har været hele erhvervslivet rundt, inkl. militæret igennem 10 år og der er ikke den sportsgren jeg ikke har afprøvet. Mig som person, jamen jeg er en super glad, kreativ og humørfyldt pige på 30 år, som, efter at have været i erhvervslivet i 15 år, endelig har fundet min niche her i livet. Min niche består i at hjælpe mennesker ind til kernen i dem selv, derinde hvor roen er hvor der er større overskud i hverdagen. At give mine klienter den behandling som var vendepunktet for mig for få år tilbage. Den behandling som fik mig til at finde min ro, sætte pris på og elske mig selv og blive mere glad for livet.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

På min hjemmeside kan man læse om mine erhvervsuddannelser. Mine ”Sports”-erfaringer er: Jeg har været på landsholdet i boksning og bokset kampe gennem 7 år, har undervist i boksning gennem 8 år, – været terapeut for det kvindelige ishockeylandshold, har været fysisk træner for div. Kvindelige håndboldhold. Jeg har undervist i førstehjælp og fysisk træning i militæret og meget meget andet. Ydermere har jeg læst til kropsterapeut i 15 måneder, bestået eksamen i fysiologi & anatomi og har selv modtaget den behandling jeg selv giver i dag, -i to år. Jeg har hele mit liv haft clairvoyante og healingsevner, og i dag er jeg lykkelig for at jeg kan bruge dem ”til/på” mine klienter. Jeg er glad for at jeg langt om længe (sommeren 2006) har fundet den rette hylde til mine evner 🙂

Jeg tilbyder/arbejder med: AuraTransformation™, Kropsterapi, Coaching, Clairvoyance, Tanke FeltTerapi, Indre Barn Terapi, Healing, Kost & Ernæring, Træning & Gymnastik. Kropsterapien kombinerer jeg med Clairvoyance og Healing – med stor succes for mine klienter.

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?

Jeg har behandlet klienter siden marts 2006. Inden da havde jeg behandlet mine klassekammerater i 7 måneder. Hvorfor denne branche?: Jamen jeg har selv haft stor succes med selv at modtage disse behandler. Jeg har fået rettet mange slemme ”skavanker” ud og har rejst mig fra en kørestol, trods lægernes varsel. Og dét (!!) vil jeg tilbyde andre; den behandlingsform som jeg har været så glad for at modtage selv.

4. Hvad kan du tilbyde?

Jeg møder mine klienter dér hvor de er. Tager dem som de er. Jeg er dog en behandler som siger min mening, – men med kærlighed og stor empati. Jeg er af den opfattelse at, – at det at være behandler ikke er og ae klienten på kinden og tale dem efter munden. Det er og hjælpe dem videre på vej, – finde deres muligheder og potentialer frem så de kan arbejde dem. Herunder også deres skyggesider, bl.a. via Indre Barn Terapi. Med mine psykiske evner kan jeg oftest meget hurtigt spotte hvor ”problemet” sidder, – det kan bl.a. stamme fra klientens fødsel, – det at de har følt sig overset i barndommen eller aldrig har følt sig gode nok. – Og det går jeg ind og hjælper klienterne med så de bedre kan bevæge sig fremefter og gøre fremskridt med det.

5. Hvad er stress i dine øjne?

Stress er en advarsel om noget større som kommer hvis man ikke ”tager sig af sig selv” nu! Stress, i mine øjne, er eftervirkningerne af små advarsler som kroppen allerede er kommet med. Advarsler som; træthed, manglende overskud, lav tolerance, søvnbesvær, koncentrationsbesvær. Stress er når kroppen forbruger af egen energi og ikke genoplades når den bør, f.eks. når man sover. Stress i mine øjne, er også forbundet med manglende jordforbindelse hvor tankerne kører rundt og ikke kan finde ro.

6. Kender du selv til at have stress?

Ja og nej. Nej i mange år. For jeg havde suuper høj stress-tærskel og kendte ikke mine egne grænser, ja kørte derudaf – men det viste sig jo ved at jeg havde en super stiv og træt krop med en del fysiske skavanker. Men på det tidspunkt viste jeg ikke at jeg arbejdede MOD min krop frem for med den. 
Ja jeg kender til stress fordi; Efter en slem ulykke, hvor jeg var døden nær, lærte jeg at sætte farten ned, lytte til mig selv og lære mine grænser at kende. Det påvirkede i stor grad min stress-tærskel og mit overskud, som ikke i dag er det samme som før ulykken – heldigvis. I dag har jeg lært at en god portion jordforbindelse og vejrtrækning hjælper meget, og jeg er god til at lytte til min krop og når den har brug for hvile. At samarbejde MED min krop og lytte til den.

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Fordi man ikke altid selv har overskuddet til at finde roen til at bruge de teknikker som kan afhjælpe stress. Fordi vores stress påvirker vores omgivelser, vores kærester, vores familier, vores børn og det fortjener de ikke. Vores manglende overskud, ro, tolerance og deraf måske også voldsomme temperament går jo ud over dem.. Og som jeg allerede har nævnt, så er stress, i mine øjne, eftervirkninger af små advarsler som kroppen allerede er kommet med, og en advarsel om noget ”større” som kan være på vej. Mange er også så småt kommet ud af en periode med stress, men kroppen føles stadig træt og tung og det kræver oftest, – min personlige opfattelse, – krops-relateret behandlinger at slippe af med det sidste.

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft i den tid du har været behandler?

Ja jeg kan flere.. Min første klient kunne knapt gå, eller og komme op på briksen, pga. en iskias-nerve som sad i klemme. Han gik fint da han gik derfra. Efter 3 behandlinger var han symptom fri. En anden klient havde samme problem men samtidig også hold i ryggen, – også han var symptomfri efter 3-4 behandlinger. Jeg har fået børneeksem til at gå væk. Jeg har fjernhealet et forvredet knæ som personen ikke kunne gå på – så personen efterfølgende morgen kunne sætte sig op på sin motorcykel og køre igen, uden symptomer.

9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

Læse, nyde roen og stilheden. Jeg er en livsnyder og stornyder af naturen. Jeg løber i naturen, sejler i min kajak, cykler på mountainbike, træner i træningscentret. Jeg holder også af at være sammen med vennerne, gå på cafe, i biografen men også at blive udfordret intellektuelt af og sammen vennerne.

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?

Klienterne går derfra med en ro i deres krop, en lethed samt følelsen af at kunne mærke hele kroppen. Klienterne oplever i den efterfølgende tid mere energi og overskud end før. Det er også min opfattelse at
klienter går derfra med en følelse af at have fået svar på hvorfor de oplever ”disse gener” – og samtidig også redskaber til at hjælpe sig selv fremover, – for jeg oplever at de alle gør fremskridt