HypnoseKompagniet – Pia Gemmer

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?


Jeg hedder Pia Gemmer og er indehaver af HypnoseKompagniet, jysk skole- og behandlings-center. Jeg har arbejdet med mennesker og forskellige problemstillinger i mange år. Jeg er en nærværende og effektiv sparringspartner, som på en varm, humoristisk og indlevende måde motiverer dig til at nå dine mål.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?


Jeg er NLP practitioner, certificeret coach, hypnoseterapeut samt healingsterapeut, og tilbyder dig, med min menneskekundskab
og holistiske tankegang, en effektiv vej til det liv, du virkelig ønsker. I mine behandlinger kombinerer jeg coaching og NLP med hypnose og hypnoterapi. Endvidere er jeg NGH instruktør dvs. jeg uddanner og certificerer hypnoterapeuter.3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?


Siden 2001 har jeg arbejdet holistisk med alternativ behandling. Valgte netop denne branche, fordi jeg synes man er tilbøjelig til at glemme sammenhængen mellem krop, sind og sjæl!

4. Hvad kan du tilbyde?


Hos HypnoseKompagniet går humor, alvor og empati op i en højere enhed. Jeg er kendt for at være en unik underviser/behandler, hvor udstrålingen af professionalisme og hjertevarme går op i en højere enhed.

5. Hvad er stress i dine øjne?


Stress er et kraftigt signal om, at noget bør ændres! Stress er en naturlig del af vores overlevelsesevne, men tager det overhånd, skylder man sig selv at ændre sit liv!

6. Kender du selv til at have stress?


Ja! Både den ”sunde” stress, men også den ”usunde”. Heldigvis har jeg lært teknikker til at holde den usunde stress for døren!

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?


Stress påvirker i høj grad hele organismen, og kan resultere i for højt blodtryk, hjertekarsygdomme o.m.m. Livet skal nydes UDEN stress! Stress dør man af!

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft i den tid du har været behandler?


Citat fra klient: ”Siden jeg har været hos Pia har jeg ikke frygtet at min mand skulle begynde at røre ved mig, jeg har bare nydt at kunne give ham et knus uden at tænke på ”hvad er han ude på” osv. Pia har virkelig hjulpet mig af med, det største problem i mit parforhold, HUN SKAL HAVE MINE ALLERSTØRSTE ANBEFALINGER hvad end det er vægten det drejer sig om eller et hvilket som helst andet problem, jeg er sikker på hun kan klare ALT.”9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?


Elsker at blive gennemblæst ved Vesterhavet. Traver meget rundt i skoven med min foxterrier. Laver selvhypnose og afslapningsøvelser! Spiller guitar og saxofon (dog ikke i andres nærvær!)

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?


Citat fra klient og elev: ”Når man kommer hos Pia Gemmer, føler man sig straks velkommen. Der er hyggeligt, og det er et sted der oser af stemning. Der er levende lys, et lille springvand risler i baggrunden. Pia går hånd i hånd med professionalisme og har stor indføling og empati. Hos Pia er du i helt trygge hænder.”