Krystalsolen, UndervisningsCentret i Esrum v. Inge Olsen

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Siden jeg var teenager har jeg haft interesse for den spirituelle verden – og altid haft et ønske om at kunne hjælpe mennesker i deres liv og på deres udviklingsvej.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

Jeg har gennemgået talrige psykosociale og terapeutiske kursusforløb gennem 35 år, haft 25 års virke som socialrådgiver og i mere en 20 år deltaget i mange årlige spirituelle og esoteriske kurser og uddannelsesforløb både som elev og underviser. Jeg har gennem flere kursusforløb uddannet mennesker i healingsterapi – og tilbyder mange andre kursusforløb, bl.a. om sjælen.

Som behandler tilbyder jeg et intenst dybtgående forløb med clairvoyance og efterfølgende healing, hvor mennesker kommer tæt på egen indre kerne og struktur, får mange værdifulde handleredskaber, forståelser og indsigter om sig selv og deres liv og dermed nye handlemuligheder. Ca. 12 års erfaring med den form for hjælp

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?

Som behandler med tilbud om clairvoyance og healing har jeg arbejdet i 12 år, fordi jeg har evner, træning og teoretisk viden om dette.

4. Hvad kan du tilbyde?

Erfaring, professionalisme, tryghed, etik, erfaring – og at arbejde fra et højere bevidsthedsplan.

5. Hvad er stress i dine øjne?

Umuligt at beskrive kort, men kommer ofte af, at mennesker ikke mener at kunne slå til, mangler indflydelse på egen situation indefra eller udefra, eller at de mener at skulle opfylde for høje/måske urealistiske krav i sig selv eller fra andre. Mange vil i de situationer mangle ro i sig selv og redskaber til at finde denne ro.

6. Kender du selv til at have stress?

Det sker, og det er så op til mig at håndtere det.

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Fordi det er usundt for længe at befinde sig i en stresstilstand både for en selv og for omgivelserne

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft i den tid du har været behandler?

Generelt oplever mennesker at få en meget direkte hjælp til at finde ind mod deres egen indre kerne, at få indsigter og handleredskaber til at komme videre i deres liv. Det giver ikke mening at trække en enkelt ”historie” frem.

9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

For mig er det naturligt at beskæftige mig med det, som har min interesse og er en del af mit menneskelige og spirituelle verdensbillede – og finde balance gennem bl.a. natur og andre aktiviteter

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?

Når man søger behandling hos mig opleves at få en dybtgående og vedkommende og brugbar hjælp til selvhjælp.