Nanet Nielsen

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Sygeplejerske siden 1980, selvstændig behandler gennem 10 år i egen klinik.
Har i flere år uddannet akupunktører.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

Jeg er uddannet akupunktør, både i traditonel kinesisk akupunktur, samt mere moderne akupunktur, baseret på forskning. Derudover er jeg certificeret psykoterapeut indenfor tankefeltterapi. Jeg tilbyder alt
indenfor smertebehandling, allergi, stress og angst.

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?

Jeg er uddannet for 13 år siden og har valgt denne branche p.g.a. de utrolige resultater man kan opnå, helt uden bivirkninger. Jeg har desuden et stort ønske om at være med til at skabe et samarbejde med det etablerede sundhedsvæsen, til gavn for alle.

4. Hvad kan du tilbyde?

Min klinik ligger i en dejlig lille landsby. Jeg har god plads og god tid. Jeg har en meget bred uddannelse, også indenfor det etablerede system. Jeg er tillidsvækkende og vandt til personlig rådgivning.

5. Hvad er stress i dine øjne?

Når man udsætter sig selv for mere ned man er klar til. Nogle gange kan selv mindre ting stresse, hvis kroppen ikke er i balance. Stress er en stor faktor, der kan dække over alle symptomer, og maskere andre.

6. Kender du selv til at have stress?

Ja, fra min tid som intensiv sygeplejerske, med manglende tid til patienterne.

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Jeg syntes man skal nyde sit liv mest muligt, og er man stresset vil der være mange ting man går glip af. Derudover er der jo en stor risiko ved at have stress, en hel del dør faktisk af det.

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft i den tid du har været behandler?

En mand sidst i fyrrene, der kom med nakkespændinger, hovedpine, allergi, maveproblemer, søvnproblemer samt for højt blodtryk. Han kom faktisk kun p.g.a. hovedpinen, for alt andet havde han lært at leve med – og tage medicin for. Efter ca. 6 behandlinger kommer han og fortæller at ” han føler sig som barn igen ” for alt omkring han er som det plejer, arbejde, hjemmeliv, trafik o.s.v. men det får ikke længere lov at gå ind og påvirke ham fysisk ellr psykisk. ”Jeg råber ikke af de andre trafikanter mere !!!” jeg har valgt denne historei fordi han udtaler at han føler sig som barn igen. Denne følelse er jo netop tegn på at kroppen er i balance.

9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

Jeg sejler havkajak med min søn, danser linedans og er ude i min have, så meget som muligt.

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?

En kompetent og troværdig behandler, der kun behandler hvis jeg tror der er mulighed for bedring. Jeg er empatisk og har grundet mine uddannelser og livserfarring en stor viden der kommer patienterne til gode.
Jeg kender mine begrænsninger og er ikke bange for at henvise til andre hvis jeg ikke mener jeg er den rette.