Stjernelyset v/Karin Maria Svendsen

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Jeg hedder Karin Maria og har min egen klinik i Greve, der ligger kun 20 min. fra Københavns Hovedbanegård. Jeg bor 5 min. fra Karlslunde Station og bus 225 kører direk
te til min bopæl, der ligger et stoppested fra stationen.
Min klinik ligger på 1. salen i vores hus, der ligger i meget naturskønne omgivelser lige ud til en mose med svaner og ænder i søen.
Jeg tilbyder også behandling i klientens hjem, hvis de har problemer med at kunne komme til mig.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

Jeg er uddannet:

• Psykoterapeut/Samtaleterapeut
• Coach/Livsvejleder/Sparringspartner
• Tankefeltterapeut (TFT)
• Reikihealer

Jeg tilbyder følgende behandlingsformer:

• Stressterapi
• Psykoterapi
• Samtaleterapi
• Coaching
• Tankefeltterapi (TFT)
• Reikihealing af mennesker og dyr (også fjernhealing)
• Regression – følelsesforløsende terapi
• Aura/Chakra afbalancering
• Meditation/Drømmerejser

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne.branche?

Jeg har været behandler gennem mange år, og gennemfører løbende nye uddannelser.

Jeg kan derfor tilbyde mine klienter en bred vifte af behandlingsmuligheder og kombinerer meget tit de forskellige terapiformer således at klienten får størst muligt udbytte af behandlingen.
 
Jeg er blevet behandler, fordi jeg godt kan lide at have kontakt til mennesker og fordi jeg gerne vil hjælpe mennesker og dyr, der har det dårligt til at få det bedre.

4. Hvad kan du tilbyde?

Jeg kan tilbyde professionel behandling, der foregår i rolige og trygge omgivelser og gives i accept, respekt og kærlighed.

5. Hvad er stress i dine øjne?

Begrebet stress betegner en legemlig eller psykisk belastning. Kortvarig stress kan være nyttig, mens langvarig stress kan medføre alvorlig risiko for udvikling af livstruende sygdomme og bør derfor tages meget alvorligt.
Det hænger blandt andet sammen med udskillelsen af især adrenalin og kortisol. Det er dokumenteret at langvarig stress kan skade hjertet og kredsløbet (adrenalinet), og der er øget risiko for alvorlige infektionssygdomme og kræft (kortisolen). 
De psykiske symptomer på stress er: anspændthed, ængstelse og irritation. De fysiske symptomer er hoved- og mavepine samt søvnløshed.

6. Kender du selv til at have stress?

Ja … det gør jeg da. Men jeg er blevet god til at lytte til min krop, og til lige at stoppe op og holde nogle små pauser i løbet af dagen.

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Fordi stress er blevet en folkesygdom der kræver behandling ellers risikerer man både forhøjet blodtryk, blodpropper m.v. og en alt for tidlig død.

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft, i den tid du har været behandler?

Ja, jeg kunne som end fortælle mange men generelt kan jeg da sige, at alle mine klienter er meget glade, når de er færdige med et behandlingsforløb og fortæller til venner og bekendte, hvor godt de har fået det. Denne ”mund til mund” reklame gør at jeg næsten udelukkende får nye klienter på anbefaling fra tidligere klienter.

9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

I min fritid sørger jeg for at være meget udendørs som muligt. Jeg kan lide at gå ture, og er så heldig at bo i meget naturskønne omgivelser. Jeg går også ture ved stranden og i skoven. Jeg holder også meget af at cykle. 
Af indendørs aktiviteter nyder jeg at læse gode bøger og at lave mad. Når tiden tillader det, maler jeg også oliemalerier.

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?

Min klinik ligger som nævnt tidligere på 1. salen i vores hus. Fra klinikken der er omkring 30 m2, er der udsigt til søen og er indrettet således, at der er meget atmosfære og gode energier. Jeg bruger.mange stearinlys og byder på vand/the samt frugt.

Udover sofaarangement hvor klienten og jeg sidder og taler, om de udfordringer der skal arbejdes med, har jeg et caféhjørne, hvor vi sidder, når der behandles med TFT. Til healing har jeg en briks, som klienten ligger på, fuld påklædt med et tæppe over sig.

Mine klienter har, når de er færdigbehandlet hos mig, en oplevelse med hjem af:

• Velvære
• Sindsro
• Sjælefred