Vision8 v/ Christina Greve

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Efter at jeg har boet 10 år i udlandet, er jeg nu tilbage på 3. år i Danmark. Jeg ejer firmaet Vision8, som tilbyder terapi, coaching, parterapi og kurser inden for personlig udvikling. Privat er jeg gift på 15. år og har 3 dejlige børn i alderen 8, 10 og 13 år. Før jeg blev terapeut har jeg været elite danser og sundhedscoach/personlig træner.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

Jeg er uddannet NLP terapeut, coach og hypnoterapeut.
Mit speciale er behandling af angst, stress og depression. Jeg bruger b.la. hypnose og NLP som behandlingsform.

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?

Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling de sidste 8 år og NLP og hypnose gennem de sidste 5 år. Jeg har valgt denne branche fordi jeg selv har oplevet stress og depression på egen krop. Jeg oplevede at det danske behandlingssystem ikke var tilstrækkeligt, da jeg selv havde brug for hjælp. Nu har jeg viet mit liv til at hjælpe andre i samme situation. Jeg er personligt selv et bevis på at hypnoterapi og nlp er stærke redskaber i behandling af stress og depression.

4. Hvad kan du tilbyde?

Jeg tilbyder både behandling i min private klinik i Risskov og på mit kontor på Storetorv i Århus. Det er vigtigt for mig at skabe en god kontakt til klienten, sådan at der er tillid og tryghed fra starten af. Jeg giver en meget personlig, ærlig og individuel behandling. Referencer fra tidligere klienter kan læses på www.vision8.dk

5. Hvad er stress i dine øjne?

Stress kan have mange årsager. Ofte handler det om at tankekaos raser det meste af dagen, at man tænker meget negativt og føler sig drænet for energi eller har manglende koncentrationsbesvær. Stress hænger i mange tilfælde sammen den måde hvorpå vi tænker om tingene. Er vi gode til at stille store krav til os selv om at alt skal være perfekt – samtidig med at vi fortæller os selv, at vi ikke er gode nok – ja så inviterer vi stressen indenfor. Vores fysiske system reagere på vores måde at tænke på – så når vi lader de negative tanker tage magten over os – ja så skaber vi ubehagelige følelser i kroppen – nemlig følelsen af stress.

6. Kender du selv til at have stress?

Jeg har selv oplevet stress i den grad at jeg fik en depression, så jeg kender det rigtig godt selv. Til gengæld har jeg nu også den erfaring; at det behøver ikke at være sådan. Livet behøver ikke at være en stor stressende rutchetur. Vi har alle de ressourcer vi har brug for, til at ændre vores liv. Så fremt vi lærer at tro på os selv og får lært de rette redskaber/teknikker at kende – så er alt muligt. Måden at få bugt med stressen på og skabe magi i vores liv, er først og fremmest, ved at lære at holde af os selv.

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Det er vigtigt at blive behandlet for stress fordi det frarøver dig din livsglæde og forhindre dig i at leve det liv du ønsker.

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft i den tid du har været behandler?

Succes for mig som behandler er når min klient ikke længere har brug for mig, men er nået så langt at han/hun igen har kontakt til livsglæden og er i stand til at nå sit ønskede mål om at få et godt stressfrit liv. Jeg har modtaget mange knus og adskillige blomsterbuketter, men det der varmer mest, er at se den positive forandring i klienten, når de begynder at tro på sig selv og kommer i kontakt med deres ressourcer.

9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

I min fritid sørger jeg for at få grint og hygget mig; sammen med familie og venner. Derudover er jeg glad for yoga, dans, gymnastik, læse bøger og uddanne mig. Jeg bruger også tid på at færdiggøre en bog om behandling af depression.

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?

Den oplevelse man får når man besøger mig; er nok, at det er dejligt og nemt at forandre sig. Jeg ved, at mine klienter er trygge hos mig og vi får både grint og grædt – ofte i samme session 🙂 Jeg oplever ofte, at mine klienter mærker en forbedring af deres tilstand hurtigere end de selv havde forventet.