Hvad kan Afspænding?

Er det nemt at spænde af? Man lægger sig bare ned til noget musik og så vupti… nej så nemt er det desværre ikke.

Når vi kan spænde af er det fordi vi føler os trygge, sikre og er i trygge og kærlige omgivelser. Når usikkerheden bliver stor, når der er store udfordringer som fx sygdom eller stressende livsomstændigheder er det ikke nemt at være afspændt samtidig.

Men afspænding kan give kontakt med krop og følelser. Og når følelserne accepteres kan afspænding hjælpe til at tage sig selv alvorligt. Afspænding restituerer og genoplader kroppens energi, og derved kan der opnås overskud til at håndtere situationer. Afspænding og visualisering øger samtidig immunforsvaret viser helt ny forskning*.

*kilde: cancer.dk under seneste nyheder (kræftens bekæmpelses webside)

Huset Schwab begynder det nye år med at lancere en afspændings cd: ’Afspænding Trin for Trin’. Pris kun 139,- + porto. 
Læs og hør lydklip på www.husetschwab.dk

Afspænding Trin for Trin giver dig et forløb, hvor du undersøger spændthed i kroppen. Gennem at understøtte kroppen – gennem bløde langsomme stræk i kroppens store muskler, kombineret med hvilepauser, får du effektive redskaber til virkelig at komme i kontakt med din ryg og hele kroppen. Åndedrættet er med i strækkene – indånding under bevægelsen og udånding når du slipper – det nogle af de faglige metoder som er på denne cd. En slags selvbehandling – hjemme på stuegulvet.