Stress-a v/Helle Munk

1. Kan du fortælle os kort om dig selv?

Først uddannede jeg mig til cand. merc., dernæst til zoneterapeut, så coach NLP master. Min nysgerrighed har ført mig langt omkring; fra grov- til medicinalvarer, fra store til små virksomheder, fra ansat til selvstændig, besøgt 6 kontinenter… Fælles for min væren og gøren er at udvide min horisont og berige mig selv og dermed mine medmennesker.

2. Hvilken uddannelse/erfaring har du og hvilke behandlingsformer tilbyder du?

Stress-a tilbyder coaching og zoneterapi og kombinationsbehandlinger bestående af 1 times coaching direkte efterfulgt af 1 times zoneterapi, så klienten både får en mental og fysisk ”indsprøjtning”.

3. Hvor længe har du været behandler og hvorfor har du valgt denne branche?

Jeg lever for at gøre en positiv forskel for mine medmennesker mentalt og fysisk og derfor startede jeg på at læse til zoneterapeut i august 1998(afsluttet november 2000). Siden har jeg løbende givet zoneterapibehandlinger. Jeg fik min egen klinik 1. december 2005. I 2005 startede jeg på at læse til NLP master og business-/life coach, da jeg værdsætter den mentale berigelse som coaching og NLP bidrager med. Begge uddannelser afsluttede jeg i 2006.

4. Hvad kan du tilbyde?

Trygge og hyggelige omgivelser, fortrolighed og tillid, 10 års erfaring fra arbejde i store erhvervsvirksomheder. Gennem mine rejser har jeg lært om andre kulturer som har givet mig øget evne til indlevelse og tolerance og det gør mig i stand til at perspektivere den enkeltes situtation.

5. Hvad er stress i dine øjne?

Når bægeret bliver for fyldt og det løber ud over kanten.

6. Kender du selv til at have stress?

Ja

7. Hvorfor synes du, at man skal behandles for stress?

Stress-a arbejder mere med forebyggelse end helbredelse ved at genoprette den naturlige balance og fremme den enkeltes erkendelse.

8. Kan du fortælle os en succes oplevelse du har haft i den tid du har været behandler?

Babyen som har svært ved at sove om natten og som efter zoneterapibehandling sover igennem eller med moderens ord;
“Vores datter Julie på 7 måneder havde søvnproblemer og var vågen mange, mange gange på en nat. Vi besluttede os for at prøve zoneterapi for at gøre et eller andet. Det hjalp i den grad! Julie sover nu fra kl. 20 til næste morgen kl. 7 uden at vågne. Selve behandlingen tog 20 minutter, hvor Julie sad glad hos mig og lod Helle trykke hende under fødderne, selv om hun er blevet lidt bange for fremmede mennesker. Vi fik fortalt, at hun samme aften og nat kunne blive lidt pjevset – og det blev hun også og herefter sov hun som en engel. Vi kan kun anbefale småbørns forældre behandlingen, i stedet for natlige køreture m.m.”
Pia Andreasen, mor til Julie og sygeplejerske

9. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

At være sammen med dem, jeg holder af. Min kæreste, min familie og gode venner. At være aktiv i forskellige netværk; Rotary, Morgendagens Heltinder, Webgrrls og De Berejstes Klub. At rejse er at leve og gerne til fjerntliggende himmelstrøg. Fælles for alle mine rejser er, at jeg på nært hold har oplevet fremmedartede kulturer og samtidig fået en større menneskelig forståelse og indsigt.

10. Hvilke oplevelser får man, når man besøger dig til en behandling?

Alle bliver budt høfligt velkommen til klinikken som appellerer til de 5 sanser. Mange siger, at klinikken er hyggelig med en skøn atmosfære og varme. Dejlige lyse lokaler med fotos af børn på væggene og stille og rolig musik i baggrunden og en velduft af blomster, te og creme. Nogle får te. Alle får en flaske vand, enten under coachingen eller efter zoneterapibehandlingen. Vel mødt – Stress-a glæder sig til at hilse dig velkommen.